Vinn julklappar från din favoritklubb – ny chans varje dag fram till julafton!

1 december, 2021 kl 13:20 Idag är det premiär för Superettan och OBOS julkalender. Bakom luckorna gömmer sig varje dag en ny utmaning och ett nytt fint pris.

Seriespelet har precis avslutats och återstår gör bara de sista gastkramande kvalmatcherna. Samtidigt som spelet på planen snart är avslutat för i år får vi se en nykomling i Superettans digitala kanaler – en julkalender.

– Vi är glada över att tillsammans med vår partner OBOS kunna bjuda supportrarna på en överraskning under slutet på året, säger Jan Karlsson, försäljningsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Bakom varje lucka i julkalendern gömmer sig en fråga om Superettan eller bostadsbyggaren OBOS. Bland personerna som öppnat luckan och svarat rätt kommer en vinnare dras. På prisbordet finns bland annat presentkort hos klubbarna, matchbiljetter och andra spännande överraskningar.

– Förslaget om att vara med och ta fram en julkalender för Superettan passade oss perfekt. Det är inte bara en chans till att erbjuda en rolig aktivitet inför julledigheten utan även ett sätt för oss att tydligare presentera vilka vi är, vad vi gör och hur vi vill vara med och bidra till både svensk fotboll och andra viktiga områden. Dessutom tror vi att de priser vi kunnat ta fram genom våra engagemang i till exempel Melodifestivalen och Svenska Skidspelen kommer att bli väldigt uppskattade, säger Jessica Rådberg, projektledare inom samhällsansvar på OBOS. 

Klicka här för att komma till kalendern och lycka till!

Oavgjort på Borås Arena

9 aug 2022
IK Brage kom tillbaka två gånger om och säkrade en poäng i bortamötet med Norrby IF. Samtidigt slutade övriga två tisdagsmatcher 0–0.

Örgryte IS vann i Örebro

8 aug 2022
Ett tidigt mål från Anel Rashkaj räckte till seger för Örgryte IS borta mot Örebro SK. Samtidigt kunde BP och Jönköpings Södra bortaslå Västerås SK respektive AFC Eskilstuna.

Efterlängtad ÖFK-seger

7 aug 2022
Efter 13 raka matcher utan seger fick tabelljumbon Östersund äntligen fira tre poäng. Serieledande HBK vände underläge och plockade tre nya pinnar i toppen.

Sommarens övergångar i Superettan

4 aug 2022
Så här har ditt lag förändrats under sommaren.

Jönköpings Södra vände och vann

4 aug 2022
Jönköpings Södra vände och vann i hemmamötet med Västerås SK. Samtidigt plockade även Östers IF tre poäng på hemmaplan.

Nominerade till Månadens Tränare

4 aug 2022
Magnus Haglund, Kleber Saarenpää och Kristian Haynes har chansen att plocka hem priset som Månadens Tränare.

De kan bli Månadens Spelare i juli

4 aug 2022
Cooper Love, Baffo och Johansson är nominerade till priset som Månadens Spelare i Superettan i juli.

Halmstads BK starkast på Vångavallen

3 aug 2022
Halmstads BK tog nya poäng i toppen av tabellen via en fyramålsseger borta mot Trelleborgs FF.

Örgryte IS säkrade tre viktiga poäng

31 jul 2022
Örgryte IS lämnar nedflyttningsplatsen efter seger borta mot Utsiktens BK. Samtidigt kom Östers IF ikapp borta mot Västerås SK och lagen fick dela lika.

Viktig seger för Brage i Örebro

30 jul 2022
Brage tog tre poäng som gör att man hakar på i toppen. Lördagen bjöd annars på tre oavgjorda matcher, ett sent HBK-avgörande och en svängig match i Borås som slutade i TFF-seger.

Östers IF tog en efterlängtad seger

26 jul 2022
Östers IF säkrade sin första trepoängare sedan 28 maj – och hakar nu på i toppen i Superettan. Samtidigt delade Örgryte IS och Västerås SK på poängen i Göteborg.

Trelleborgs FF vände och vann mot Skövde AIK

25 jul 2022
Jack Cooper-Love gav sitt Skövde AIK ledningen – men under inledningen av den andra halvleken kunde Trelleborgs FF med två raka mål säkra segern.