Tremålsupphämtning av Akropolis

Akropolis IF hämtade upp 3–0-underläge till 3–3 borta mot Falkenbergs FF under lördagen.

Falkenbergs FF – Akropolis IF: 3–3
Falkenberg gick mot tredje raka segern och en plats på säker mark i Superettan-tabellen efter att Kwame Kizito, Melker Nilsson och Anton Wede fört upp laget i en 3–0-ledning hemma mot Akropolis. Gästerna kom dock ut som ett nytt lag till den andra halvleken och Marcus Burman satte första reduceringen i den 68:e minuten. Erik Figueroa jobbade fram 3–2, och i den 89:e minuten tryckte Christian Rubio Sivodedov in 3–3 från distans.

IK Brage – Landskrona BoIS: 1–0
Brage är ett av de många lag som för tillfället är inblandade i streckstriden på den nedre halvan av tabellen. Efter lördagens hemmaseger mot toppaspirerande Landskrona BoIS åker man dock i raketfart upp på nionde plats. Seth Kanteh Hellberg gjorde enda målet i en tät tillställning i Borlänge, där BoIS tvingades jaga kvitteringsmål med en man mindre på planen sista halvtimmen efter att ha fått en utvisning.