Sen kvittering av VSK mot Brage

Viktor Prodells sena kvitteringsmål för hemmalaget för att Västerås SK och IK Brage delar på poängen under måndagskvällen.

Hemmalaget VSK hade inte förlorat sedan den andra omgången då man tog emot Brage på Iver Arena. Gästerna kom stärkta av säsongens första seger borta mot Östers IF i den senaste omgången, och det var också Brage som tog ledningen då Niklas Söderberg iskallt chippade in 1–0 i friläge.

VSK kom tillbaka i matchen med hjälp av ett kanonskott från lagkaptenen Simon Johansson i den 40:e minuten, men i den andra halvleken återtog Brage ledningen. Inhopparen Alexander Johansson stötte in 2–1 vid bortre stolpen med kvarten kvar att spela. Hemmalaget skulle dock få sista ordet i matchen då Viktor Prodell nätade för andra matchen i rad då han vispade in 2–2 på en lös boll i straffområdet i den 90:e minuten.