Ny seger för svårslagna BoIS

Landskrona BoIS avslutade vårsäsongen starkt. I återstarten besegrade man Örebro SK med 2–1 på hemmaplan.

Landskrona BoIS – Örebro SK: 2–1
Landskrona inledde Superettan-säsongen med tre förluster. Efter det har man åtta raka matcher utan nederlag. Den senaste matchen i den raden är en vinst från måndagskvällen då Örebro besegrades med 2–1. Ousmane Diawara sprang in 1–0 i den 19:e minuten, och även om Nasiru Moro kvitterade med en reaktionssnabb nick för ÖSK så skulle BoIS hitta ett segermål på Landskrona IP – det kom när Jesper Strid tryckte till med ett direktskott efter att hemmalaget spelat sig in i offensivt straffområde i den 57:e minuten.

BP – Östers IF: 1–1
Nykomlingen BP är enda laget utan förlust på hemmaplan i Superettan i år, så även efter att Östers IF gästat Grimsta IP under måndagskvällen. Det blev dock ingen trepoängare för Brommapojkarna, trots att Nikola Vasic gav laget ledningen tio minuter in i andra halvlek efter ett snabbt anfall. Nyss inbytte Marc Rochester skulle nämligen hitta en stilig kvittering för Öster då han knorrade in 1–1 i det bortre hörnet i den 70:e minuten.