VSK imponerade borta mot Akropolis

Västerås SK tog en stark 2–0-seger borta mot Akropolis IF medan Östers IF avgjorde sent borta mot Falkenbergs FF.

Akropolis IF – Västerås SK: 0–2
VSK tog tre efterlängtade och viktiga poäng när man bortabesegrade Akropolis under söndagseftermiddagen. Simon Johansson öppnade målskyttet med ett lågt avslut i den 38:e minuten efter ett instick från SImon Gefvert. I mitten av den andra halvleken utökade Erik Björndahl med ett spetsigt skott till 2–0, vilket även blev slutresultatet.

Falkenbergs FF – Östers IF: 0–2
Öster tog sin andra raka 2–0-seger när man gästade Falkenberg i Halland i söndagens sena match. Hemmalaget åkte på en utvisning på stopptid i den första halvleken, men det dröjde till den 88:e minuten innan inhopparen Jesper Westermark kunde spräcka FFF:s nolla med ett nickmål. I den 92:e minuten kunde sedan Nicolas Mortensen punktera matchen med sitt 2–0-mål.