Sena Yarsuvat-mål säkrade Norrby-seger

Richard Yarsuvat satte båda målen när Norrby IF hemmabesegrade IF Brommapojkarna med 2-0 under fredagskvällen.

BP hade det mesta av spelet och de flesta av chanserna i dagens möte mellan gästerna från Stockholm och hemmalaget Norrby IF.

Men trots ställningen 0-0 efter 88 minuters spel skulle boråsarna få jubla hem en 2-0-seger när domaren blåste för slutsignal.

Specielle målskytten Richard Yarsuvat blev frälsaren för Norrby, då anfallaren vek inåt i straffområdet och avslutade med högern fram till 1-0 i den 89:e minuten – ett skott gästernas målvakt Rasmus Emanuelsson sånär räddade.

När BP satsade allt framåt kunde det andra målet komma som ett resultat av en kontring. Dock inte på själva kontringen, för när Abdelrahman Saidi skulle slå in bollen i öppet läge efter att ha rundat målvakten så slängde sig Billy Nordström och räddade med armen.

Domaren blåste för straff och visade ut vänsterbacken, och det var från elva meter som Yarsuvat säkert placerade in slutresultatet 2-0 nere i vänstra hörnet.