Vilhjalmsson sen hjälte för J-Södra

Jönköpings Södra besegrade IK Frej Täby med 1-0 samtidigt som AFC Eskilstuna och Varbergs BoIS spelade 2-2 i dagens två tidiga matcher.

Efter 90 mållösa minuter svängde det ordentligt på stopptid på Stadsparksvallen. Gästande IK Frej Täby vara bara ett par decimeter från att ta ledningen efter hörna, men när Luca Gerbino Polo försökte sig på en cykelspark ven avslutet över ribban.

Hemmalaget Jönköpings Södra fick sedan matchens sista chans, och man tog den. Amir Al-Ammari hittade fram med en perfekt djupledsboll till Arnor Vilhjalmsson som kyligt lade in 1-0 lågt i friläge i den 93:e minuten.

På Tunavallen möttes två formstarka lag i AFC Eskilstuna och Vabrergs BoIS. Gästerna tog ledningen på en frispark av Nahom Girmani då hans vänsteravslut hittade bortre hörnet fram till 1-0.

Oke Akpoveta passade på att göra tAFC i den andra halvleken, båda gångerna assisterad av högerbacken Adnan Kojic, och vände därmed matchen till 2-1 för Eskilstuna efter en imponerande insats efter pausvilan.

Men Varberg skulle få sista ordet då Gabriel Altemark Vanneryr efter en soloräd hittade Teddy Bergqvist som enkelt kunde placera in vad som kom att bli slutresultatet 2-2 i den 67:e minuten.