Nyheter

Chevron
Zarkovic: ”Vi får fortsätta kriga”

Zarkovic: ”Vi får fortsätta kriga”

Gefle IF ligger fortsatt sist i tabellen efter 3-2-förlusten borta mot IFK Värnamo i den 27:e omgången.
– Vi får fortsätta kriga dom här tre sista matcherna som är kvar och så får vi se hur långt det räcker, säger backen Stefan Zarkovic.

Både Gefle IF och Landskrona BoIS har sju poäng upp till Jönköpings Södra på närmsta kvalplats i Superettan-tabellen.

Gefle föll bort mot IFK Värnamo senast trots en bra insats, men efter Sameehg Douties 3-2-mål i den 84:e minuten hittade gästerna inte någon väg tillbaka in i matchen.

Jag tycker inte att resultatet speglar matchbilden. Tycker vi för matchen och det känns som att vi skulle få in trean när som helst men så blev det inte, säger Gefle-backen Stefan Zarkovic, som på grund av en skada följde matchen hemifrån, till Gefleredaktionen på SvenskaFans.com.

– Det vi gör bra är att vi aldrig slutar kriga och alla sliter och kämpar tills de inte kan springa mer. Sedan har vi inte fått det att stämma denna säsong. Vi har mycket att utveckla inför nästa, som till exempel vårt egna bollinnehav och vårt presspel, säger Zarkovic.

Med tre omgångar kvar ser läget svårt ut för GIF, men Zarkovic och kompani har inte gett upp hoppet.

– Vi får fortsätta kriga dom här tre sista matcherna som är kvar och så får vi se hur långt det räcker och hoppas på att de andra bottenlagen förlorar sina matcher, konstaterar Stefan Zarkovic.

Gefle har kvar att möta Norrby IF (hemma), Degerfors IF (borta) och AFC Eskilstuna (hemma). 

Nyheter