VSK:s fina insats gav kryss mot AIK

I årets första träningsmatch kvitterade Västerås SK sent mot allsvenska AIK och fick med sig ett oavgjort resultat.

Den första halvleken inleddes med att AIK satte 1-0 på frispark redan i den fjärde minuten. Utöver målet var det en jämn tillställning där båda lagen skapade chanser.

I den andra kom VSK fram till ett par farligare lägen och till slut fick man hål på AIK när William Videhult nickade in kvitteringen till 1-1 med fem minuter kvar att spela.

En fin start på säsongen för förra årets tabelltia.

Halmstads BK träningsspelade också under lördagen. I ett tufft möte med FC Köpenhamn blev det till slut en 2-0-förlust.

Även Norrby IF var igång under dagen. Allsvenska BK Häcken blev för tuffa och vann med 3-0.

GIF Sundsvall, nedflyttade från Allsvenskan, förlorade med 3-1 mot Östersunds FK.

Nyuppflyttade Varbergs BoIS blev för tuffa för GAIS. Matchen slutade 2-0 till de allsvenska hallänningarna.

Degerfors IF vann sin första match med säsongen när Linköping City besegrades med 6-1.