Nyheter

Chevron
VSK ”börjar bygga något bra”

VSK ”börjar bygga något bra”

Imorgon spelar Västerås SK träningsmatch mot seriekollegan AFC Eskilstuna.
– Det känns som att vi har en bra känsla i gruppen och att vi börjar bygga någonting bra, säger nyförvärvet David Engström.

Det är mycket nytt i Västerås SK inför säsongen 2020. Thomas Askebrand är ny tränare, och från förra klubben Örgryte IS har tagit med sig mittbacken David Engström. 29-åringen hoppade in i segern mot Dalkurd FF, som följde upp ett kryss mot AIK i försäsongspremiären.

– Det känns som en positiv inledning! Sen ska man inte dra för stora slutsatser av träningsmatcher, vare sig som det går bra eller dåligt. Men det känns som att vi har en bra känsla i gruppen och att vi börjar bygga någonting bra, säger Engström.

På fredag väntar ny träningsmatch, borta mot nya seriekollegan AFC Eskilstuna.

– Vi vill egentligen utveckla allt nu i början, börja jobba in en tydlighet i vår spelidé så alla vet vad vi ska göra och vad vi vill. I morgon tycker jag vi ska försöka hitta lite mer kombinationsspel och relationer med varandra. Match är de bästa tillfällena att träna på sånt.

Västerås SK:s träningsmatch mot AFC Eskilstuna spelas på Tunavallen på fredag med avspark kl. 14.00. Läs mer på vskfotboll.nu.

Foto: bildbyrån

Nyheter