Nyheter

Chevron
Vinn julklappar från din favoritklubb – ny chans varje dag fram till julafton!

Vinn julklappar från din favoritklubb – ny chans varje dag fram till julafton!

Idag är det premiär för Superettan och OBOS julkalender. Bakom luckorna gömmer sig varje dag en ny utmaning och ett nytt fint pris.

Seriespelet har precis avslutats och återstår gör bara de sista gastkramande kvalmatcherna. Samtidigt som spelet på planen snart är avslutat för i år får vi se en nykomling i Superettans digitala kanaler – en julkalender.

– Vi är glada över att tillsammans med vår partner OBOS kunna bjuda supportrarna på en överraskning under slutet på året, säger Jan Karlsson, försäljningsdirektör på Svensk Elitfotboll.

Bakom varje lucka i julkalendern gömmer sig en fråga om Superettan eller bostadsbyggaren OBOS. Bland personerna som öppnat luckan och svarat rätt kommer en vinnare dras. På prisbordet finns bland annat presentkort hos klubbarna, matchbiljetter och andra spännande överraskningar.

– Förslaget om att vara med och ta fram en julkalender för Superettan passade oss perfekt. Det är inte bara en chans till att erbjuda en rolig aktivitet inför julledigheten utan även ett sätt för oss att tydligare presentera vilka vi är, vad vi gör och hur vi vill vara med och bidra till både svensk fotboll och andra viktiga områden. Dessutom tror vi att de priser vi kunnat ta fram genom våra engagemang i till exempel Melodifestivalen och Svenska Skidspelen kommer att bli väldigt uppskattade, säger Jessica Rådberg, projektledare inom samhällsansvar på OBOS. 

Klicka här för att komma till kalendern och lycka till!