Nyheter

Chevron
Victor Edvardsen är Månadens spelare i oktober

Victor Edvardsen är Månadens spelare i oktober

Degerfors IF:s Victor Edvardsen belönas efter en fin höst med utmärkelsen Månadens spelare i Superettan.

Victor Edvardsen svarade under månaden för fyra mål och en assist när hans Degerfors plockade de nödvändiga poängen för att fortsätta vara serieledare inför avslutningen. Victor Edvardsen är den andra Degerforsspelaren som vinner utmärkelsen i år. Tidigare har också Johan Bertilsson vunnit priset två gånger.

Juryns motivering Victor Edvardsen

Victor Edvardsen är ett ständigt ett hot offensivt. Han är en smart spelare som gör många poäng och gör sina medspelare bättre.

Victor Edvardsen får också 10 000 kronor av Unibet i vinstpengar, att skänka till valfri del av sin klubb.

Fakta Månadens spelare:
Utmärkelsen Månadens Spelare i Allsvenskan och i Superettan utses av Svensk Elitfotboll tillsammans med Unibet. Priset går till en spelare i Allsvenskan och en spelare i Superettan som gjort bäst bestående sportsliga avtryck under den senaste månaden.

Vinnaren får 10 000 kronor från Unibet där pengarna går till en av vinnaren valfri del av klubben. Vinnande spelare presenteras i Svensk Elitfotbolls och Unibets kanaler. 

Juryn:
Juryn består av samtliga Superettanklubbars lagkaptener, Thomas Hasselgren (Svensk Elitfotboll), Stefan Ishizaki (Dplay), Magnus Sundvall (Jönköpingsposten), Jan-Owe Wikström (Hallandsposten), Kristian Bågefeldt (Mittmedia), Philip Trollér (GP), Göran Bolin (Aftonbladet) och Anders Falk (Unibet).

Vinnare 2020:
Juni: Pontus Engblom, GIF Sundsvall
Juli: Johan Bertilsson, Degerfors IF
Augusti: Malkolm Nilsson Säfqvist, Halmstads BK
September: Johan Bertilsson, Degerfors IF
Oktober: Victor Edvardsen, Degerfors IF

Nyheter