Utsiktens BK vann övertygande

Hemma på Bravida Arena kunde Utsiktens BK besegra IK Brage med hela 4–1.

Utsiktens BK – IK Brage: 4–1
Redan i matchens femte minut inledde hemmalaget målskyttet och det var Albin Skoglund som satte dit ledningsmålet. Gästande IK Brage kunde dock knappa tio minuter senare ta sig tillbaka i matchen genom Samouil Izountouemoi. Men ytterligare tio minuter senare var  Lucas Hedlund framme och återtog ledningen för Utsiktens BK – och fastställde i och med det även halvtidsresultatet. I den andra halvleken säkrade ytterligare två hemmamål en säker 4–1-seger. Målskyttar i tur och ordning blev Fredrik Martinsson och Emir Bosnic.

Gefle IF – Skövde AIK: 4–1
Även på Gavlevallen skulle slutresultatet den här söndagen skrivas till 4–1. Hemmalaget Gefle IF fick efterlängtad islossning och kunde till slut vinna klart mot Skövde AIK. Men det var dock gästerna som inledde målskyttet, och det via Mikael Mörk efter knappa kvartens spel. Oscar Lundin kunde dock kvittera omgående – och bara några minuter senare var vändningen ett faktum. I den andra halvleken utökade York Rafael och Constantino Capotondi ledningen till 4–1.