Nyheter

Chevron
Upptaktsträff för Superettan 25 mars

Upptaktsträff för Superettan 25 mars

Datum, plats och tid för Superettans och Allsvenskans Upptaktsträffar är fastställda.
Superettans Upptaktsträff kommer att äga rum på Clarion Hotel Post i Göteborg måndagen den 25 mars, medan Allsvenskans Upptaktsträff går av stapeln på Clarion Hotel Arlanda Airport, tisdagen 19 mars.

Upptaktsträffarna är vår stora årliga uppstart av ligorna Superettan och Allsvenskan. Det är ett tillfälle för media att få komma nära och samla på sig relevant information om klubbarna, lagen, spelarna och mycket annat inför den kommande säsongen.

Allsvenskans Upptaktsträff blir precis som förra året ett kvällsevenemang som inleds med en klubbmässa där media erbjuds att prata med spelare, tränare och personal från klubbarna. På kvällen tar ett scenprogram vid där samtliga klubbars tränare och en spelare från vardera klubb deltar.

Superettans Upptaktsträff äger precis som förra året rum på Posthotellet i Göteborg. Upptaktsträffen genomförs dagtid och avslutas runt klockan 16:00.

Vid båda Upptaktsträffarna deltar tränare, spelare och ytterligare representanter från de aktuella klubbarna i Superettan och Allsvenskan. Utöver det närvarar elitdomare, samarbetspartners och media, samt representanter från Svensk Elitfotboll.

Foto: bildbyrån

Nyheter