Nyheter

Chevron
Uppsnack Superettan – SPECIAL

Uppsnack Superettan – SPECIAL

Det blev ingen Upptaktsträff som planerat i mars. Det blir heller ingen Upptaktsträff inför säsongsstarten av Superettan och Allsvenskan. Däremot kan vi med glädje meddela att Svensk Elitfotboll tillsammans med Dplay kommer att livesända Uppsnack Superettan – SPECIAL och Uppsnack Allsvenskan – SPECIAL fredagen den 12 juni, respektive torsdagen den 11 juni, med start klockan 19:00.

Den 14 juni börjar den 96:e upplagan av Allsvenskan och den 16 juni inleds det 21:e året av Superettan. Årets upplagor föregås av ett förlängt Uppsnack i Dplay, där huvudtränarna i Superettan och Allsvenskandeltar live. 

Som i stora delar av vårt samhälle och i världen har vi alla behövt anpassa oss till rådande situation. Så även nu när våra kära Allsvenskan och Superettan äntligen ska få starta! 

Uppsnack Superettan – SPECIAL kommer ledas av Camilla Enström som tillsammans med experten Alexander Axén tar oss igenom intervjuer med samtliga huvudtränare i olika konstellationer. Alla intervjuer kommer att ske via videolänk från klubbarnas egna sportkontor vilket gör att vi sänder ett helt digitalt format.

– Det är en väldigt speciell situation men vi tror att många, liksom vi, är nyfikna på statusen i klubbarna och ser fram emot att kunna leverera en inblick även om det blir ett avskalat program när man inte kan vara fysiskt på plats, säger Marcus Törngren, innehållsansvarig på Discovery Sverige.

Allsvenskans motsvarighet leds av Dplays Jonas Dahlquist i samma format.

– Inget är sig likt i år, inte heller startskottet inför årets säsong – som vanligtvis börjar med upptaktsträffar för båda ligorna. Det känns dock kul att vi lyckas erbjuda tränarintervjuer live inför ligastarterna trots allt, om än i ett mindre och avskalat format, säger Kaveh Sarvari, evenemangs- och privatmarknadsansvarig på Svensk Elitfotboll.

Följ programmen från 19:00, för Superettan den 12 juni, och för Allsvenskan den 11 juni på Dplay. Superettan startar tisdagen den 16 juni och Allsvenskan startar söndagen den 14 juni.

Hållpunkter Uppsnack Superettan – SPECIAL:
Fredag 12 juni kl. 19:00-20:45 Livesändning av Uppsnack Superettan – SPECIAL

Hållpunkter Uppsnack Allsvenskan – SPECIAL:
Torsdag 11 juni kl. 19:00-20:45 Livesändning av Uppsnack Allsvenskan – SPECIAL

Foto: bildbyrån