Nyheter

Chevron
Uppflyttade Umeå förlänger med lagkaptenen

Uppflyttade Umeå förlänger med lagkaptenen

Umeå FC är nya i Superettan 2020. Under torsdagen meddelade klubben att lagkaptenen Aurelien Norest förlängt sitt kontrakt med klubben.
– Jag ser stor potential i framtiden, säger 27-åringen.

Mittbacken Aurelien Norest följer med Umeå FC upp i Superettan efter avancemanget från Division 1 Norra via kval. Den 27-årige lagkaptenen, som kom till Umeå Energi Arena för två år sedan, har kritat på ett nytt avtal som sträcker sig över säsongen 2020.

– Norest har under sina två år här i Umeå varit väldigt nyttig för oss både på och utanför planen. Som lagkapten under den gångna säsongen har han en stor del i lagets framgångar. Det känns väldigt bra och viktigt att en sådan viktig lagspelare följer med oss upp till Superettan, säger Umeås sportchef Danny Persson till klubbens webbsida.

– För två sedan kom jag till Umeå FC med ett mål; att hjälpa klubben upp till Superettan. Efter två år känner jag mig väldigt glad, att vi som organisation, har lyckats med det men vi vet om att det är mycket jobb som vi har framför oss, men jag ser stor potential i framtiden, säger Norest själv.

Läs mer på ufc.se.

Foto: Jan Hofverberg, ufc.se

Nyheter