Underläge blev till seger för ÖSK

Jönköpings Södra tog ledningen på Behrn Arena, Örebro SK kunde sedan göra tre raka mål och vända till seger.

Örebro SK – Jönköpings Södra: 3–1
ÖSK och J-Södra jagade säsongens första poäng på Behrn Arena under tisdagskvällen, och trots att gästerna från Jönköping tog ledningen så blev det Örebro som knep segern. Efter att Peter Gwargis gett J-Södra ledningen med ett tungt vänsterskott i närmsta krysset så kunde Jake Larsson kvittera i den andra halvleken. Med tio minuter kvar att spela fick sedan ÖSK straff samtidigt som Sebastian Crona i J-Södra visades ut, och rutienrade Jiloan Hamad rullade kyligt in 2–1-målet från straffpunkten. ÖSK hade sedan flertalet jättelägen att utöka ledningen, men fick vänta tills Noel Milleskog tryckte in 3–1 med matchens sista spark.