Tung trea för Falkenberg

Falkenbergs FF besegrade formstarka Trelleborgs FF med 1–0 under söndagen.

Falkenbergs FF – Trelleborgs FF: 1–0
Falkenberg tar ett stort steg mot kvalplatserna efter tre tunga poäng hemma mot topplaget Trelleborg. Anton Wede gjorde matchens enda mål med en individuell prestation då han dribblade sig förbi en motståndare innan han prickade in 1–0 lågt från distans i den 20:e minuten.

Östers IF – Örgryte IS: 0–0
Efter tre raka förluster tog Öster en efterlängtad poäng hemma mot Örgryte. Hemmalaget var bland annat nära att ta ledningen i den första halvleken när Isak Magnusson prickade ribban med ett distansskott, men matchen slutade mållös.

GIF Sundsvall – AFC Eskilstuna: 3–1
Linus Hallenius nätade för fjärde matchen i rad när GIF Sundsvall tog ledningen mot AFC Eskilstuna. Anfallskollegan Pontus Engblom utökade till 2–0 i inledningen av den andra halvleken, och kort därefter dök Hallenius upp med sitt andra för dagen. Felix Michel reducerade för gästerna men hemmalaget kunde säkra tre poäng.