Stopptidsseger för serieledande Värnamo

Edvin Becirovic säkrade tre tunga poäng i toppen för IFK Värnamo borta mot Akropolis IF med sitt segermål i den 92:a minuten.

Akropolis IF:s fina form fick sig en törn då man förlorade hemma mot IFK Värnamo, som i sin tur ångar på i toppen av Superettan. Nykomlingen Värnamo tog ledningen på Grimsta i den nionde minuten då Oscar Johansson placerade in 1–0 vid vänstra stolpen med ett skruvat vänsterskott, men innan halvtid var hemmalaget ikapp tack vare ett straffmål av Marcus Burman.

Matchen gick mot ett oavgjort resultat när Edvin Bercirovic i den 92:a minuten störtade fram på Francis De Vries låga vänsterinlägg och stötte in 2–1 till gästerna från nära håll.

IFK Värnamo har två poäng ned till Helsingborgs IF på andraplats och fem pinnar ned till tabelltrean Landskrona BoIS, även de nykomlingar i Superettan.