Nyheter

Chevron
Stanisic: ”Positiv bild från senaste matcherna”

Stanisic: ”Positiv bild från senaste matcherna”

Varbergs BoIS spelar ikväll en viktig match i streckstriden då man tar emot IK Frej Täby på hemmaplan; Varbergs första match på över två veckor.
– Även om vi inte har spelat så känner vi att vi är på gång, säger defensivt mångsidige Oliver Stanisic.

Två viktiga matcher i Superettans bottenstrid väntar under måndagskvällen. Varbergs BoIS tar emot IK Frej Täby strax ovanför kvalstrecket medan IFK Värnamo på kvalplats möter jumbon Gefle IF, båda med start 19.00.

För Varbergs del har man medvind efter tre segrar på de fyra senaste matcherna – även om det börjar bli ett tag sedan man senast spelade. 7 oktober tog man en 4-0-seger hemma mot Norrby IF.

– Det känns som att vi har en väldigt positiv bild från våra senaste matcher, och det har man märkt på träningarna också. Alla vill ju slå sig in i startelvan, så det har varit ett sätt att hålla fokus uppe, säger Oliver Stanisic till klubbens webbsida.

– Även om vi inte har spelat så känner vi att vi är på gång. Vi vet hur vi ska spela, det är mycket tydligare nu och vi har märkt att det funkar.

Superettan är mitt uppe i den första omgången efter ett landslagsuppehåll, och nu väntar en slutspurt fram till sista omgången 10 november. Varberg har tampats på den nedre halvan hela säsongen men har ikväll chansen att rycka uppåt på säker mark.

– Om det är positivt eller negativt med uppehållet är svårt att säga. Det har varit skönt att få vila upp kroppen lite för det var rätt slitsamt precis innan uppehållet. Men jag tror alla är jättetaggade inför ikväll och att vi har en chans att rycka lite ifrån bottenstriden idag, säger Oliver Stanisic.

Nyheter