Nyheter

Chevron
Sopi förlänger med Landskrona

Sopi förlänger med Landskrona

Landskrona BoIS huvudtränare Agim Sopi har skrivit på ett nytt avtal med klubben. Sopi, som lett laget sedan 2016, har nu kontrakt till och med säsongen 2020.
– Jag är stolt över att få skriva ett förlängt kontrakt, säger Sopi om avtalet.

Agim Sopi tog över som huvudtränare i Landskrona BoIS 2016. Efter två bra år i division 1, där man nådde uppflyttning till Superettan inför den här säsongen, har han nu skrivit på ett nytt avtal med klubben.

– Nu ser vi fram emot ytterligare en period av utveckling för laget och individuella spelare, kommenterar Pater Swärdh, ny sportchef från och med den här säsongen, för klubbens webbsida.

Även ordföranden Urban Jansson väger in med positiva uttalanden.

– För oss var det aldrig någon tvekan. Agim är spelarna, klubbens och stadens val. Han har en inriktning som ligger precis i linje med vad Landskrona BoIS vill stå för, säger han.

Agim Sopi inledde sin tränarbana redan som 26-åring men är nu för första gången på elitnivå i svensk fotboll. BoIS har inlett Superettan-säsongen med en seger, en oavgjord och två förluster, och Sopi ser fram emot att fortsätta leda laget framåt.

– Jag är stolt över att få skriva ett förlängt kontrakt. Vi fortsätter med vårt projekt och målsättningen vet vi alla. Jag vill också passa på att rikta ett extra tack till fansen och Landskronaiterna för stödet, säger Sopi.

Agim Sopis nya kontrakt med Landskrona BoIS sträcker sig till och med säsongen 2020.

Nyheter