Snabb kvittering när AFC och Utsikten kryssade

Utsiktens BK hann ha ledningen i lite mer än en minut innan AFC Eskilstuna kvitterade till 1–1 på Tunavallen.

AFC Eskilstuna – Utsiktens BK: 1–1
Efter en mållös och tillknäppt första halvlek hände allt av värde på Tunavallen på knappt två minuter i mitten av andra halvlek. Först klackade Lucas hedlund påpassligt in 1–0 för Utsikten i den 57:e minuten. Men kort efter avspark var AFC Eskilstuna ikapp. Efter att ha spelat loss bollen på högerkanten fick Armin Culum skottläge utanför straffområdet. Han drog till med vänstern, bollen styrde på en bortaspelare och gick i mål.

1–1 skulle stå till slutsingnalen, vilket innebär att AFC studsar tillbaka med en poäng efter förlusten mot Örebro SK i senaste omgången, medan Utsikten nu har tre matcher i rad utan förlust.