Sent avgörande när Värnamo vann

Det gick mot oavgjort på Finnvedsvallen, men på tilläggstid satte Robin Dzabic 2-1 och såg till att IFK Värnamo besegrarGIF Sundsvall. I dagens första match kryssade Östers IF och Landskrona BoIS.

Östers IF – Landskrona BoIS 1–1
Efter en mållös första halvlek small det till direkt i den andra. Calle Johansson drog fram som en slåttermaskin längs vänsterkanten innan han spelade bollen snett inåt bakåt där Marc Rochester mötte på ett tillslag och gjorde sitt första mål i Östertröjan. Målet blev matchens enda och innebär att Öster står på full pott efter två omgångar. Landskrona står kvar på tre pinnar från premiärsegern mot IFK Värnamo. Målet såg ut att bli matchens enda, men en bit in på tilläggstiden tryckte Melker Heier in kvitteringen från distans.

IFK Värnamo – GIF Sundsvall 2–1
Alhassan ”Crespo” Kamara gjorde IFK Värnamos första Superettanmål för säsongen när han satte 1-0 på Finnvedsvallen efter 23 minuter.

I den 68:e minuten byttes Johan Bengtsson in för GIF Sundsvall och bara minuten senare tryckte han in kvitteringen från nära håll. Men värnamo tog med sig samtliga poäng efter att Robin Dzabic avgjort på tilläggstid.