Sena mål löste ÖIS-pinne

Erik Björndahl gjorde dubbla mål för Västerås SK och laget gick mot seger. Men i slutminuterna gjorde Örgryte två snabba och fixade en poäng.

Lördagens enda match i Superettan spelades i Västerås där Örgryte IS gästade Iver Arena och VSK Fotboll. Hemmalaget fick en smakstart och Erik Björndahl satte ledningsmålet redan innan minuten var spelad. Efter en timmes spel satte han sitt tionde mål sedan han anslöt till VSK i somras och laget gick mot segern.

I den 89:e minuten reducerade gästerna specielle målskytt Ajdin Zelkovic som nu gjort mål i sex raka matcher. Det såg också ut att bli matchens sista mål, men rutinerade Ailton Almeida kvitterade till 2-2 i den 94:e minuten och såg till att ÖIS tar med sig en pinne hem till Göteborg.