Nyheter

Chevron
Sena mål fixade poäng för både Landskrona och Norrby

Sena mål fixade poäng för både Landskrona och Norrby

Dagens Svenska Cupen-gruppspel bjöd på två matcher som inkluderade lag från Superettan. Både Landskrona BoIS och Norrby IF lyckades ta poäng mot allsvenskt motstånd.

Landskrona BoIS reste till Blekinge för möte med Mjällby AIF och det var det gulsvarta hemmalaget som tog ledningen. Carlos Moros Gracia satte ledningsmålet efter drygt 20 minuters spel. Det såg ut att bli matchens enda mål, men på tilläggstid i den andra halvleken kvitterade gästerna genom Filip Ottosson.

Även Norrby såg ut att gå mot noll poäng hemma mot IFK Göteborg efter att hemvändande Emil Salomonsson gett Blåvitt ledningen i början på den andra halvleken. Men precis som Landskrona BoIS så löste Norrby en sen kvittering. Nino Osmanagic klippte tillfrån straffområdslinjen och fick drömträff. Bollen hittade nätet och löste en pinne för boråslaget.

Inför nästa veckas helgs avgörande leder IFK Göteborg gruppen på fyra poäng. Mjällby AIF och Norrby IF står på två poäng och Landskrona BoIS på en pinne. I den avslutande omgången möts BoIS och Norrby på Landskrona IP. 

FOTO: Bildbyrån

Nyheter