Sen VSK-kvittering mot J-Södra

Karwan Safaris straffmål i den 90:e minuten för Västerås SK gör att Jönköpings Södra och gästerna delar på poängen på Stadsparksvallen.

Jönköpings Södra – Västerås SK: 1–1
Se höjdpunkterna från matchen här.
Jönköpings Södra var nära att studsa tillbaka efter förlusten borta mot Örgryte IS senast efter att Jesper Svensson med en lurig frispark gett laget ledningen hemma mot Västerås SK under söndagen. Men i slutminuterna fick VSK straff, och Karwan Safari var kylig när han tryckte in 1–1 till vänster i målburen i den 90:e minuten.

Trelleborgs FF – AFC Eskilstuna: 1–1
Efter en mållös första halvlek föll matchens båda mål på Vångavallen under de avslutande 45 minuterna. Först tog gästerna AFC Eskilstuna ledningen när Samuel Nnamani krutade in ett vänsterskott från distans i den 58 minuten. Tio minuter senare var Trelleborgs FF ikapp då Erik Andersson frispelade Salif Camara Jönsson, som kunde rulla in slutresultatet 1–1.

Ljungskile SK – Östers IF: 0–2
Matchen mellan Ljungskile SK och Östers IF inleddes under lördagen, men avbröts efter regnoväder efter 14 spelade minuter. Idag togs beslut att matchen skulle återupptas kl. 18.00 på Skarsjövallen, och lagen kom igång på utsatt tid med en inspark för LSK. Tack vare två sena mål av Simon Alexandersson och Carl Johansson blev det bortalaget Öster som till slut kunde resa hem med en trepoängare.