Nyheter

Chevron
Sen upphämtning av Norrby mot ÖIS

Sen upphämtning av Norrby mot ÖIS

Örgryte IS gick upp i en 2–0-ledning hemma mot topplaget Norrby IF, men två sena mål av gästerna gav ett oavgjort resultat.

Örgryte IS – Norrby IF: 2–2
Förre mötet mellan ÖIS och Norrby bjöd på drömmål för båda lagen när Norrby tog alla tre poäng. Returmötet på Gamla Ullevi såg länge ut att kunna ge revansch för Örgryte efter att man tagit ledningen genom Ailton i den första halvleken och utökat genom Ajdin Zeljkovic med en kvart kvar att spela. Kort efter 2–0-målet fick dock gästerna straff och Dijan Vukojevic var iskall när han slog in sitt tionde mål för säsongen. I den 90:e minuten kunde sedan Johan Brannefalk slå in kvitteringen från straffområdesgränsen och matchen slutade oavgjort.

Vasalunds IF – GAIS: 3–4
Tre mål i den första halvleken bäddade för en trepoängare för GAIS. Julius Lindberg gjorde två och Filip Örnblom dök upp med ett nickmål på hörna. Vasalund fick in ett reduceringsmål i inledningen av andra halvlek men Viktor Alexandersson återställde tremålsledningen i den 65:e minuten. Två sena mål av Ekin Bulut och Nikola Vasic för Vasalund ordnade dock nerv i matchen inför stopptiden, men GAIS höll undan och tog tre tunga poäng.

Foto: Bildbyrån