Runnemo räddade poäng till Frej

Frej och Degerfors spelade 2-2 efter ett kvitteringsmål för hemmalaget på tilläggstid. Från straffpunkten var Joakim Runnemo kylig och fixade en poäng till Frej.

Degerfors gick mot segern på ett mörkt och kallt Vikingavallen då kallduschen kom i den 93:e minuten.

Domaren pekade på straffpunkten efter handboll i straffområdet och Frejs Joakim Runnemo klev fram. Iskallt rullade han in bollen i det högra hörnet och räddade poäng till Täbylaget.

I den första halvleken hade Degerfors tagit ledningen genom Erik Björndahl. Och i den andra halvleken kvitterade Frejs Dusan Jajic med ett behärskat avslut.

Vid likaläge hade båda lagen haft sina chanser till ledingsmål men det dröjde till den 85:e minuten innan det skulle komma – och det var Degerfors som gjorde det.

Viktor Götesson möte ett lågt inlägg från högerkanten och fick iväg ett stenhårt skott som satt precis under ribban. Det var Götessons första mål i Degerfors-tröjan.

Frej iscensatte sedan en intensiv kvitteringsjakt som då, i matchens sista minut, gav utdelning.