Övertygande Brageseger i Göteborg

Robbin Sellin gjorde två mål när IK Brage plockade full poäng borta mot ÖIS. Samtidigt tog AFC Eskilstuna och Jönköpings Södra viktiga poäng i varsin del av tabellen.

Jönköpings Södra – Halmstads BK 1-0
Se höjdpunkter.

Edin Hamidovic gav hemmalaget ledningen tidigt när han elegant placerade in 1-0 från straffområdeslinjen. Anfallarens mål blev matchens enda och J-Södra plockade viktiga poäng i jakten på den allsvenska direktplatsen där just HBK just nu ligger. Efter dagens match skiljer det bara två poäng mellan lagen.

GIF Sundsvall – AFC Eskilstuna 2-3

Jamie Hopcutt gav hemmalaget ledningen, men AFC kom tillbaka och Samul Nnamani kvitterade innan halvtimman var spelad. I starten av den andra halvleken satte Chidi Omeje 2-1 för gästerna. ETt vackert frisparksmål från Christian Ljungberg innebar 3-1 innan Pontus Engblom putsade till siffrorna från straffpunkten strax innan slutsignalen. Viktiga poäng för AFC som klättrar upp på säker mark.

Örgryte IS – IK Brage 1-3

Robbin Sellin hade en fin kväll i Göteborg och satte 1-0 till gästerna efter en dryg halvtimma. Fem minuter in i andra ökade han också på till 2-0 från dålig vinkel. Bara tre minuter senare skapade Brage ett nytt läge och på den tredje returen kunde Leonard Pllana trycka in trean.

ÖIS reducerade visserligen genom Adam Bergmark Wiberg, men kom aldrig riktigt nära att hämta upp underläget.