Överlägsen Varberg-seger i Södertälje

Fullpoängaren Varbergs BoIS fyllde på sin vinstrad med en 5-1-seger borta mot Syrianska FC under söndagen.

Varbergs BoIS fortsatte sin starka öppning på säsongen genom att ta en klar 5-1-seger borta mot Syrianska FC. Astrit Seljmani öppnade målskytten redan i den tredje minuten på ett turligt sätt då han nätade genom att täcka en utspark av Dejan Garaca i hemmamålet.

Robin Book stod för en ny livlig insats på mittfältet och låg bakom 2-0 då hans långskott efter en dribblingsräd förvisso räddades av Garaca, men sedan lades in i mål av Daniel Krezic.

Seljmani satte sedan sitt tredje mål för säsongen då han slog in 3-0 invid den högra stolpen från straffområdeskanten i inledningen av den andra halvleken. Även Albert Ejupi hittade det högra hörnet från distans – mittfältarens välplacerade 4-0-mål kom i den 63:e matchminuten.

Än bättre skulle det bli för BoIS då Nahom Girmai Netabay slog in 5-0 på straff innan Syrianska – som inte var ofarliga i matchen – till slut fick in ett tröstmål då Ammar Ahmed utnyttjade slarv i Varberg-försvaret och sköt in 5-1 via August Strömberg i bortamålet.