Nyheter

Chevron
Othmane Salama till Trelleborgs FF

Othmane Salama till Trelleborgs FF

Den 20-årige yttern ansluter från Ängelholms FF och har skrivit på ett treårskontrakt.

Under 2021 har Othmane Salama gjort åtta mål på 23 matcher i division 2. Dessutom gjorde han två mål på två matcher i Svenska Cupen. Nu tar han steget till Trelleborgs FF och upp i eliten. Salama har tidigare spelat i Helsingborgs IF, men aldrig i klubbens A-lag.

– Min bästa egenskap är min snabbhet i kombination med min teknik. Jag älskar att utmana med hjälp av dessa egenskaper och kombinerar detta med hårt arbete i 90 minuter. Jag är en ytter som gör poäng och nu är det upp till mig att ta med mig det till den här nivån också. Jag längtar efter att dra igång den gemensamma träningen med laget och kommer jobba hårt med att förbereda kroppen inför uppstarten, säger han till klubbens hemsida.

Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF, har haft bra koll på Salama under året och vet vad klubben får

– Värvningen av Othmane är ett resultat av ett noggrant scoutingarbete och en process över tid. Han är en kreativ ytter som har mycket fart och en bra teknik han gärna använder för att utmana motståndare. Han har kämpat väldigt hårt för att komma till den här nivån och det är en spelare vi ser mycket potential i och kommer ge tid att växa in i elitfotbollen med oss, säger Camara Jönsson till trelleborgsff.se.

FOTO: Bildbyrån