Nyheter

Chevron
Örgryte lånar ut Skogh

Örgryte lånar ut Skogh

Yttermittfältaren Emil Skogh lämnar Örgryte IS under resten av säsongen och ansluter till Oskarshamns AIK i division 1 på lån.
– Jag vill passa på att rikta ett stort tack till hela ÖIS under min tid i klubben så här långt, säger 25-åringen.

Emil Skogh anslöt till Örgryte IS inför förra säsongen efter att ha gjort succé med BKV Norrtälje i division 2. 2017 blev det totalt 17 matcher i Superettan för Skogh när Örgryte till slut kvalade sig kvar i serien.

I år har det bara blivit en start och sex inhopp för yttern i ett Örgryte som tidigt anslöt till toppen av tabellen. Efter att bland annat ha provtränat med IK Brage under uppehållet är det nu klart att 2 lånas ut till division 1-klubben Oskarshamns AIK.

– Jag vill ha speltid kontinuerligt, vecka in och vecka ut. Få upp mitt självförtroende igen. Nu lånas jag ut till en klubb där tränaren verkligen tror på mig och det är väldigt viktigt, säger Skogh till ÖIS webbsida.

– Samtidigt vill jag passa på att rikta ett stort tack till hela ÖIS under min tid i klubben så här långt. Både ledare och lagkamrater, men även alla supportrar som har stöttat mig hela tiden trots motgångar, säger Emil Skogh.