Nyheter

Chevron
ÖIS förlänger med Ervik: ”En av våra egna”

ÖIS förlänger med Ervik: ”En av våra egna”

Örgryte IS och Danny Ervik har kommit överens om en kontraktsförlängning. Det nya avtalet sträcker sig till och med säsongen 2020.
– Han har gjort en väldigt bra säsong och är utöver det också en av våra egna gubbar, kommenterar tränaren Thomas Askebrand.

Danny Ervik slog igenom i Örgryte IS A-lag 2009 då han gjorde elva matcher för klubben i Allsvenskan. Efter sejourer i Falkenbergs FF, Mjällby AIF och GAIS mellan 2012-2016 återvände försvararen till ÖIS inför förra säsongen.

Och fler år i Sällskapet ska det bli. Under onsdagen meddelade klubben om att man kommit överens med 29-åringen om en tvåårig kontraktsförlängning.

– Jag är otroligt stolt och glad över att fortsätta två säsonger till i ÖIS. Det var här allting började. Jag har alltid trivts jättebra här. Det känns som att det är någonting som ligger och pyr i föreningen, säger Ervik till Örgrytes webbsida.

Förra säsongen gjorde Ervik 25 seriematcher, alla från start. I år har det blivit 15 starter och två inhopp, och tränaren Thomas Askebrand är nöjd över fortsatt kunna lita på Ervik.

– Vi är väldigt glada över att Danny har förlängt med oss. Han har gjort en väldigt bra säsong och är utöver det också en av våra egna gubbar. Det är fantastisk kille att ha i truppen, han tar hand om allt och alla, kommenterar Askebrand.

Nyheter