Oavgjort – men målrikt – på Stadsparksvallen

Publiken på Stadsparksvallen fick på tisdagskvällen se hela fyra mål. Två mål från vardera lag – och därmed också var sitt poäng för Jönköpings Södra och Örgryte IS.

Jönköpings Södra – Örgryte IS: 2–2
Det skulle komma att bli en målrik tillställning när Jönköpings Södra tog emot Örgryte IS under tisdagskvällen. De båda lagen kämpar i den nedre delen av tabellen och därmed stod tre viktiga poäng på spel. Ett dråpligt självmål gav Örgryte IS ledningen i slutet av den första halvleken – men ett tidigt kvitteringsmål i den andra halvleken genom Mohammad Fazal tände hoppet igen för hemmalaget. Örgryte och Ajdin Zeljkovic ville dock annat och kunde med drygt drygt 20 minuter kvar att spela återta ledningen. Men historien upprepade sig än en gång när Jönköpings Södra snabbt tog sig tillbaka. Malkolm Moenza var hemmaspelaren som fastställde slutresultatet, 2–2.

Halmstads BK – Trelleborgs FF: 1–1
Halmstads BK var på väg att säkra tre nya poäng och därmed också rycka i tabelltoppen. Det efter att Jonathans Svedbergs ledningsmål i den 62:a minuten såg ut att stå sig som matchens enda. Men Trelleborgs FF ville annat. I minut 86 kvitterade Herman Hallberg – och på stopptid avgjorde Nicolas Mortensen.

Norrby IF – Östersunds FK: 2–0
Norrby IF tog på tisdagen en stabil seger hemma mot Östersunds FK. Max Olsson hittade in med ledningsmålet efter knappa 20 minuter och i den 72:a minuten satte Nicklas Savolainen spiken i kistan med ett 2–0-mål.