Nyheter

Chevron
Nytt tränarpar klart i Degerfors IF

Nytt tränarpar klart i Degerfors IF

I förmiddags meddelade Degerfors IF att Stefan Jacobsson lämnar klubben efter tre och ett halvt år. Nu har man presenterat efterträdarna. De tidigare assisterande tränarna Tobias Solberg och Andreas Holmberg tar över.

Efter att Stefan Jacobsson och Degerfors gått ut med att man går skilda vägar tog det bara ett par timmar innan klubben presenterade sin nya tränarduo. Och det blir Tobias Solberg och Andreas Holmberg som tar över. Båda med en lång historia i klubben.

– Allt har gått väldigt fort, Stefan Jacobsson kom till mig igår morse och meddelade att han går vidare i sin karriär och har valt att lämna oss. Vi har haft tankar på att Andreas Holmberg och Tobias Solberg ska kunna ta över ansvaret som tränare för A-laget och eftersom nu Stefan valt att lämna oss vid årsskiftet så satte vi oss i förhandlingar med dom. Diskussionerna har pågått sedan igår och vi kom överens sent, natten till idag om ett tillsvidareanställningsavtal. Det är två jättebra tränare med spetskompetenser och jag har själv haft dem som spelare, de kan föreningen och allt så det här kommer att bli jättebra, säger Patrik Werner, sportchef i Degerfors till klubbens hemsida.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter