Östers IF tillbaka som vinnare

Östers IF är tillbaka i vinnarspåret via 2–1 hemma mot Landskrona BoIS. Samtidigt spelade AFC Eskilstuna och GAIS oavgjort.

AFC Eskilstuna – GAIS: 0–0
Under fredagskvällen ställdes AFC Eskilstuna mot GAIS i Superettan på Tunavallen. Ett AFC som inför omgången placerade sig vid strecket mot ett negativt kval och jobbade sig uppåt i tabellen – och ett GAIS som var ute efter att ta sig tillbaka till den absoluta toppen. Men det här mötet skulle inte inbringa någon trepoängare för något av lagen. Tillställningen slutade nämligen mållöst, 0–0, och därmed blev det var sin poäng.

Östers IF – Landskrona BoIS: 2–1
På Visma Arena tog Östers IF emot Landskrona BoIS under fredagskvällen. Dzenis Kozica gav hemmalaget en drömstart den här aftonen då han redan i matchens sjätte minut satte dit ledningsmålet. Ett mål som blev den första halvlekens enda. I den andra halvleken kunde dock gästerna komma tillbaka via Erik Hedenquist. Men Öster och Adam Bergmark Wiberg skulle få det allra sista ordet. Knappt fyra minuter efter kvitteringsmålet nickade han in matchavgörande 2–1.