Kryss mellan ÖIS och AFC

AFC Eskilstuna hade ledningen två gånger borta mot Örgryte IS, men båda gångerna kom hemmalaget tillbaka.

Örgryte IS fortsätter att vara svårslagna. Under fredagskvällen kom sjunde raka matchen utan förlust – två segrar och fem oavgjorda – efter att man två gånger hämtat upp underläge hemma mot AFC Eskilstuna.

Gästerna tog ledningen tidigt i matchen då André Alsanati utnyttjade ett misstag i hemmalaget och lade in 1–0 i fritt läge i strafformådet. LIS kom tillbaka i andra halvlek då Ajdin Zeljkovics frispark lurade Joshua Wicks i AFC-kassen.

En snabb omställning av AFC i den 78:e minuten resulterade i Marwan Bazis första Superettan-mål för säsongen och 2–1-ledning för AFC, men återigen kom ÖIS tillbaka genom ett påpassligt mål av Zeljkovic fram till 2–2 i slutminuterna.