Inför matchen mot Lindö FF

29 sep 2023
Under lördagen är det dags för bortamöte mot Lindö FF på Fastighetstekniks AB i Norrköping.

Södra presenterar säsongens enkronasmatch

29 sep 2023
Måndag den 2:e oktober möter herrarna Östersunds FK på Stadsparksvallen. Matchen är en så kallad enkronasmatch där företag betalar 1 kr eller mer för varje person som går på matchen

Inför Trelleborgs FF – IK Rössö Uddevalla

29 sep 2023
Omgång 21 av Elitettan spelas på Vångavallen. Inlägget Inför Trelleborgs FF – IK Rössö Uddevalla dök först upp på Trelleborgs FF.

Studio Orange - Fotbol kan vara brutal

29 sep 2023

Egon Nilsson kallad till landslagsläger

29 sep 2023
Ytterbacken kallad till P15/08 Future Team. Inlägget Egon Nilsson kallad till landslagsläger dök först upp på Trelleborgs FF.

Robin förlänger

29 sep 2023
Landskrona BoIS och Robin Dzabic har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att den offensiva kraften stannar i Landskrona även över 2025. Robin anslöt från IFK Värnamo inför den förra säsongen och i år har han konsekvent lagt beslag på en av startplatserna. Med sin spelintelligens, sina fina fötter … Continued Inlägget Robin förlänger dök först upp på Landskrona BoIS.

Publikinformation: HIF – Örebro SK

29 sep 2023

Vinnare i 50/50-lotteriet mot Gefle

29 sep 2023
Vinstsumman i 50/50-lotteriet under matchen mot Gefle IF den 28/9 blev 6 740 kronor.Vinnande lottnummer är: 48751. Stort grattis till dig! Du som vinnare är välkommen in på kansliet för att hämta ut din vinst. 50/50-lotteriet presenteras av Fostira AB.

Gefle IF genomför förändringar inom den sportsliga organisationen

29 sep 2023
För att ytterligare stärka vår satsning på utveckling och sportslig framgång har Gefle IF Fotboll beslutat att utöka den sportsliga organisationen inför säsongen 2024. Förändringen innebär utökning av ett flertal tjänster inom sporten. I dagsläget är rollen som sportchef en tjänst Andreas Dahlén haft på deltid. Andreas har avböjt förfrågan om att i en mer […] Inlägget Gefle IF genomför förändringar inom den sportsliga organisationen dök först upp på Gefle IF Fotboll.

Mervan Celik ber om ursäkt för uttalandet om inkastade föremål

29 sep 2023
Efter gårdagens derby, då det blev ett avbrott på 45 minuter på grund av inkastad pyroteknik samt bangers på Örgrytes kortsida, gjorde Mervan Celik en intervju i Discovery. Mervan vill härmed be om ursäkt för det uttalandet:

Svante förlänger

29 sep 2023
Landskrona BoIS och Svante Hildeman har kommit överens om att förlänga avtalet med ytterligare ett år. Det innebär att målvakten stannar i Landskrona även över 2024. Svante anslöt från Torns IF inför comebacken i Superettan och har vuxit ut till en mycket uppskattad personlighet i Landskrona BoIS. Han är nu inne på sin tredje säsong … Continued Inlägget Svante förlänger dök först upp på Landskrona BoIS.

Föreningsmatch den 7 oktober

29 sep 2023
Välkomna till Föreningsmatchen lördag den 7 oktober mellan Östers IF och Örebro SK! Vid Fotboll för alla-matchen mot Västerås hade vi över 50 ungdomslag som besökte Visma Arena och bidrog stort till att vi blev cirka 10 000 som samlades och skapade en fantastisk stämning på våra läktare. Som tack för detta bjuder vi nu in till fri entré för alla ungdomslag upp till 18 år inklusive alla ungdomsledare som står för ett viktigt och fint arbete för barn & ungdomar. Samla ihop minst nio aktiva inklusive ledare och skapa en lagaktivitet utöver det vanliga och som dessutom inte kostar er något. Ni får sitta samlat som lag på läktaren och njuta av fotboll när den upplevs på allra bästa sätt! Maila till vår Evenemangs- och privatmarknadsansvarige på jonatan.larsson@ostersif.se och ange vilken förening/lag ni tillhör samt hur många ni blir till antalet inklusive ledare. Ni får sedan biljetterna utskickade till angiven epostadress. Vi ser framemot att ha alla föreningar tillbaka på Visma Arena!