Nyheter

Chevron
Nya spelare klara för IK Frej Täby

Nya spelare klara för IK Frej Täby

Det kan inte ha varit mycket till julledighet för de ansvariga hos IK Frej Täby. Två nyförvärv och en kontraktsförlängning har hunnits med under den senaste veckan.

På annandagen presenterade IK Frej Täby 22-årige Melvin Fritzhell från Landskrona BoIS. Fritzhell är fostrad i Malmö FF:s ungdomsakademi men har spelat sin seniorfotboll i IFK Värnamo, FC Helsingör och, nu senast, i Landskrona BoIS.

– Jag träffade Stefan [Olsson, tränare i IK Frej] och fick en tydlig bild av vad Frej vill göra och vad min del av det ska vara, säger han till klubbens hemsida.

Under 2018 gjorde Fritzhell sju framträdanden i BoIS randiga tröja.

– Det var viktigt att träffa Melvin. Alla spelare måste veta vad vi kommer kräva av dem för att de ska ha en aning om den här miljön är rätt för dem. I samtalet med Melvin upplevde vi en gemensam förståelse och en genuin lust att få jobba hårt tillsammans, säger Stefan Olsson till klubbens hemsida.

Förutom Melvin Fritzhell har IK Frej Täby hämtat in 19-årige försvarsspelaren Albin Hultin från Hammarby och förlängt kontraktet med Alfred Sigemo. Bådas kontrakt sträcker sig över säsongen 2020.

– Båda killarna fyller tjugo kommande år och har en tydlig potential. Alfred har redan erfarenhet från spel i division ett med Assyriska och har gjort minuter med Frej i Superettan. Albin har flera SM-tecken från ungdomsåren och var under föregående säsong en av de absolut bästa mittbackarna i den nationella U19-serien, säger Lukas Syberyjski, tränare i IK Frej.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter