Nya segrar för Halmstad och Degerfors

Degerfors IF och Halmstads BK tog tre nya poäng och fortsätter sin fina start på säsongen.

Dalkurd FF – Örgryte IS 0-0
Se höjdpunkter.

Örgryte IS hade den bästa chansen att få med sig de tre poängen, men Adam Bergmark Wiberg missade möjligheten att ge laget ledningen från elva meter.

Jönköpings Södra – GIF Sundsvall 3-3

En svängig match i Jönköping slutade oavgjort efter en sen kvittering från hemmalagets Eric Omondi

Degerfors IF – Östers IF 3-1

Johan Bertilsson hade en fin kväll och gjorde hattrick i den första halvleken. Degerfors fina säsongsinledning fortsätter och mantog tre pinnar hemma mot Öster.

GAIS – Ljungskile SK 1-1

Gästande Ljungskile tog ledningen i mitten av den första halvleken, men det tog bara ett par minuter för GAIS att hitta kvitteringen. I den andra halvleken fick Ljungskile chansen att ta ledningen från straffpunkten, men Isaac Boye träffade ribban och matchen slutade 1-1.

Västerås SK – Halmstads BK 2-3

En målglad tillställning i Västerås slutade med att gästande Halmstads BK tog tre pinnar efter sent avgörande.

Norrby IF – AFC Eskilstuna 0-0

Hemmalaget radade upp målchanser, men lyckades inte överlista gästernas målvakt och fick nöja sig med en poäng.