Nyheter

Chevron
Nya mål för Zeljkovic när ÖIS vann

Nya mål för Zeljkovic när ÖIS vann

Ajdin Zeljkovic går som tåget i Örgryte. Idag gjorde han båda målen när J-Södra besegrades och målen var hans sjätte och sjunde på de fem senaste matcherna. På lördagen plockade också VSK tre viktiga poäng och det slutade kryss i Borås.

Vasalunds IF – Västerås SK 0-1
I jakten på nytt kontrakt tog Västerås SK tre viktiga pinnar när man gästade Vasalund. Erik Björndahl gjorde målet och det var hans åttonde sedan han anslöt till klubben i somras. Med fyra omgångar kvar att spela har Vasalund nu sju poäng upp till säker mark från sin jumboplacering. För VSK ser det bättre ut. Dagens seger tar laget upp på 32 poäng och just nu är man tia i tabellen.

Jönköpings Södra – Örgryte IS 0-2
Ajdin Zeljkovic kan inte sliuta göra mål och i och med dagens dubbla målsörd har han gjort sju på de fem senaste matcherna, sammanlagt 16 i Superettan och med det toppar han skytteligan, två mål före Anthony van den Hurk.

Om ÖIS-supportrarna gläds över Zeljkovic fina form så är det omvända känslor för hemmalagets supportrar till lagets spel på slutet. Förlusten idag var den åttonde matchen i rad i Superettan där J-Södra inte vann. man är fortfarande nia i tabellen, men det är bara fem poäng ner till kvalplats.

Norrby IF – Östers IF 0-0
Norrby är efter dagens oavgjorda match fortsatt femma i tabellen. Detta trots att man bara vunnit en av de elva senaste matcherna i Superettan. Östers form har varit bättre på slutet och detta var den åttonde matchen i rad man plockade poäng.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter