Ny vinst för obesegrade Skövde

Skövde AIK tog sin tredje seger för säsongen då man vann med 1–0 hemma mot Norrby IF under söndagen.

Skövde AIK – Norrby IF: 2–0
Nykomlingen Skövde AIK  för sin första säsong någonsin i Superettan, och efter fyra  omgångar vet man fortfarande inte hur det är att förlora i näst högsta serien. Hemma mot fjolårsfyran Norrby kom tredje segern. Jack Cooper Love nätade för fjärde matchen i rad då han gav laget ledningen med 1–0 i den 29:e minuten, och tio minuter senare nätade han i öppet läge efter att Elias Lindell trollat på högerkanten.

IK Brage – BP: 3–1
Brage tog säsongens tredje seger när man hammavann med 3–1 mot BP. Seth  Kanteh Hellberg gav IKB ledningen via ett styrt skott tidigt i matchen, men efter paus kom BP tillbaka då Samuel Leach Holm kunde styra in Heradi Rashidis låga avslut. Två snabba Brage-mål skulle sedan stänga matchen till hemmalagets fördel. Douglas Karlberg satte 2–1 på en retur i 76:e minuten, och tre minuter senare väggade sig Johan Arvidsson fram innan han placerade in 3–1 i bortre hörnet.