Norrby vände mot Halmstad

Måndagkvällen i Superettan bjöd på bortaseger för Norrby IF och ett sent kvitteringsmål för Västerås SK hemma mot Östersunds FK.

Halmstads BK – Norrby IF: 1–2
Halmstad tog ledningen hemma mot Norrby i slutet av den första halvleken då Mikael Boman nickade in Sameul Kroons inlägg vid den bortre stolpen. Gästerna lyckades dock vända på steken i den andra halvleken. Nicklas Savolainen hoppade högst och ninckade in 1–1 på hörna i den 70:e minuten, och knappt tio minuter senare kunde Anton Wede trycka in 2–1-målet  med ett vänsterskott efter ett långt inkast.

Västerås SK – Östersunds FK: 1–1
Östersund såg länge ut att kunna gå mot säsongens första seger när man mötte VSK på Iver Arena. Henrik Bellman gav ÖFK ledningen med ett välplacerat långskott efter en kvarts spel, men i den 96:e minuten kunde nyförvärvet Viktor Granath trycka in ett kvitteringsmål för hemmalaget med skallen.