Nyheter

Chevron
Norrby och chefstränaren Hatami går skilda vägar

Norrby och chefstränaren Hatami går skilda vägar

Korosh Hatami lämnar uppdraget som chefstränare i Norrby IF då kontraktet löpt ut.
– Jag vill tacka spelare, ledare och alla som jobbar i föreningen för den här tiden, säger han.

Korosh Hatami anslöt till Norrby IF:s ledarstab inför den gångna säsongen som chefstränare. Tillsammans med Mohammed Ali-Khan och Fredrik Berglund var han med om att leda Norrby IF till säker mark i Superettan. Nu står det dock klart att Hatami lämnar då kontraktet gått ut.

– Det har varit ett väldigt fint och lärorikt år för mig. Jag har fått en bra inblick om hur det fungerar på elitnivå och det har gett mig blodad tand för framtiden. Fotboll är det jag kan och det jag är bra på, säger Hatami till Norrbys webbsida.

– Jag vill tacka spelare, ledare och alla som jobbar i föreningen för den här tiden. Här har jag skaffat vänner för livet och det är ett bevis på den fina kamratandan som finns i föreningen, säger Korosh Hatami.

Sedan tidigare står det klart att även ett gäng spelare lämnar Borås-laget i vinter. Lasse Nilsson, Marc Axengren och Medi Dresevic lägger skorna på hyllan, samtidigt som även Shkelqim Krasniqi och Kardo Aso lämnar då kontrakten går ut.

Senare under onsdagen meddelade Norrby att även Marcus Översjö avslutar spelarkarriären – och kliver in i ledarstaben som assisterande tränare.

Nyheter