Nnamani avgjorde för AFC på stopptid

Samuel Nnamani nickade tre poäng till AFC Eskilstuna då han i den 93:e minuten satte matchens enda mål mot Jönköpings Södra efter ett vänsterinlägg.

AFC Eskilstuna och Jönköpings Södra såg länge ut att spela 0-0 mot varandra för andra gången den här säsongen, men Samuel Nnamanis sena segermål gör att AFC Eskilstuna hänger med i tabelltoppen.

Båda lagen försvarade sig bra matchen igenom, även om AFC:s inbytte målvakt Hossin Lagoun bland annat tvingades till en räddning vid närmsta krysset när Fredric Fendrich testade ur snäv vinkel i slutet av den första halvleken.

J-Södras Alexander Jallow fick ett av matchens bästa avslutslägen efter en nednick i den 76:e minuten, men när den offensive högerbacken tryckte av i högerposition i straffområdet kunde hemmaförsvaret täcka.

Istället skulle det bli hemmalaget AFC som tog den sista chansen som uppenbarade sig i matchen. Samuel Nnamani hoppade högst och nickade in 1-0 i den 93:e minuten, och Jönköpings Södra hann inte få någon chans att replikera.