Nyheter

Chevron
Nalic lämnar Landskrona: ”Två utvecklande år”

Nalic lämnar Landskrona: ”Två utvecklande år”

Offensive mittfältaren Adi Nalic lämnar Landskrona BoIS när kontraktet nu går ut efter säsongen.
– Jag har gett allt på plan för både klubben och supportrarna. Tyvärr lyckades vi inte hålla oss kvar men jag önskar Landskrona BoIS all lycka i framtiden, säger 20-åringen.

Landskrona BoIS är klara för nedflyttning från Superettan, men nykomlingens ettåriga sejour i näst högsta serien har varit utvecklande för flera spelare.

En av de är Adi Nalic, som i dagarna ryktats till allsvenska klubbar. Nu står det klart att det i alla fall inte blir någon fortsättning i BoIS för den offensive mittfältaren.

– Adi har gjort en mycket bra säsong och vi har vetat om att det skulle bli svårt att behålla honom i samband med nedflyttningen till Division 1, säger styrelsens fotbollsansvarige Daniel Stålhammar till Landskronas webbsida.

20-årige Nalic kom till Landskrona IP från Mjällby AIF inför säsongen 2017 och var med om att spela upp BoIS i Superettan. I år blev det fem mål och sex assist i den randiga tröjan.

– Jag vill tacka klubben för två utvecklande och lärorika år. Jag har gett allt på plan för både klubben och supportrarna. Tyvärr lyckades vi inte hålla oss kvar men jag önskar Landskrona BoIS all lycka i framtiden och hoppas dem tar sig tillbaka till eliten så snabbt som möjligt, säger Adi Nalic.