Nyheter

Chevron
Mjällby upp i topp – Brage hakar på

Mjällby upp i topp – Brage hakar på

IK Brage hade lekstuga hemma mot Östers IF och vann med 5-1 under eftermiddagen. På kvällen vände Mjällby AIF och vann mot GAIS. Mjällby AIF leder nu den jämna tabellen.

Varbergs BoIS gick som tåget under våren och hade ett stort försprång ner till närmast jagande lag när lagen gick på sommaruppehåll. Efter ledigheten har Varberg inte kommit upp i samma nivå och lagen bakom börjar närma sig.

IK Brage gjorde som nykomlingar en fin säsong i fjol och slutade sexa. Just nu ser det ut som att årets säsong kan bli ännu bättre. Idag besegrades Östers IF hemma i Borlänge med hela 5-1. Fem olika målskyttar hamnade i protokollet och segern var lagets sjätte på de sju senaste matcherna.

GAIS tog ledningen mot Mjällby AIF hemma på Gamla Ullevi men de gulsvarta vände på steken och vann till slut med 2-1. Det innebär att MAIF leder Superettan, en poäng före Varbergs BoIS. IK Brage är trea, en poäng efter Varberg.

Senare den här omgången kan Jönköpings Södra blanda sig i ordentligt. Vid seger hemma mot Syrianska FC på måndag är det bara ett poäng upp till IK Brage för smålänningarna.

Västerås SK tog tre poäng hemma mot Örgryte IS under kvällen när man vann med 2-0.

Mötet mellan Trelleborgs FF och BP slutade 1-1.

FOTO: Bildbyrån

Nyheter