Målrik premiäronsdag

Tre matcher avslutade premiäromgången i Superettan och vi bjöds på många och snygga mål.

Ljungskile SK – Örgryte IS: 2–3
Länk till höjdpunkter från matchen
Nykomlingen LSK började svajigt och Örgryte gick till halvtidsvila med 1-0. Tidigt i andra ökade Ailton till 2-0 för gästerna. Hemmalaget kom dock tillbaka och både reducerade och kvitterade inom en kvart. Men det var ÖIS somfick sista ordet när Daniel Paulson snyggt satte det avgörande målet med åtta minuter kvar av ordinarietid.

Degerfors IF – IK Brage: 4–1
Med tre mål den första halvtimmen satte Degerfors full fart mot tre poäng i premiären. Leonard Pllana reducerade visserligen precis innan pausvilan, men närmre än så kom aldrig Brage. I denandra halvleken gjorde Victor Edvardsen sitt andra mål för kvällen och fasdtställde slutresultatet till 4-1.

Östers IF – Norrby IF: 2–1
Efter en mållös första halvlek fick Norrby Abbas Mohamad utvisad. Fördel Öster i det läget, men det var gästerna som tog ledningen när precis inbytte Rasmus Örqvist gjorde 0-1. Hemmalaget kvitterade dock snabbt och i slutminuterna avgjorde Petar Petrovic matchen för Öster.