Mållöst och chansfattig i Göteborg

I en match som präglades av slarvfel och felpassningar var det inget av lagen som lyckades vinna.

I ett varmt Göteborg möttes seriesexan Örgryte och fyran AFC Eskilstuna för att spela höstpremiär.

Det var hemmalaget som tog tag i taktpinnen och spelbilden i den första halvleken. Mycket av det offensiva ÖIS-spelet gick via Jacob Ericssons vänsterkant. Men laget hade svårt att skapa några större målchanser och allt som oftast bröt AFC-försvaret.

Båda lagen såg matchovana ut och publiken på Gamla Ullevi fick se mängder av felpassningar och felbeslut under det första 45 minuterna. Precis innan domaren blåste för pausvila hade gästerna två avslut men båda passerade förbi Stojan Lukic mål.

De individuella misstagen fortsatte prägla matchbilden i starten på den andra halvleken. Felpassningar som ledde till kontringslägen, efterföljande kontringsläge som slarvas bort med en felpassning.

Underhållningen blev inte bättre för publiken på plats. Hemmalaget skapade ett antal hörnor och halvchanser, men precis som tidigare i matchen slarvades fina möjligheter bort med enkla misstag.

Matchen slutade 0-0 i avslut på mål och således stod det 0-0 på resultattavlan efter 90 minuter. Dinnebär att Örgryte nu gått sju raka matcher utan att vinna.