Nyheter

Chevron
Majgaard Jensen ny tränare i Landskrona

Majgaard Jensen ny tränare i Landskrona

Landskrona BoIS har utsett Jack Majgaard Jensen till ny huvudtränare efter att Agim Sopi avgått förra veckan.
– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig att tillsammans med spelarna och teamet kring BoIS a-lag säkra Superettankontraktet, säger Majgaard Jensen.

Nykomlingen Landskrona BoIS har efter en stabil vårsäsong haft det tyngre under sommaren. Efter 5-1-förlusten borta mot IK Brage 26 augusti valde Agim Sopi att ställa sin plats som huvudtränare till förfogande i inledningen av förra veckan med laget på 15:e plats i tabellen.

Fahrudin Karisik och Mats Andersson ledde laget i 1-1-mötet med Norrby IF i söndags, och under måndagen presenterade klubben Jack Majgaard Jensen som ny tränare fram till slutet av säsongen.

– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig att tillsammans med spelarna och teamet kring BoIS a-lag säkra Superettankontraktet. Nu längtar jag bara efter att få komma igång och träffa gruppen, säger Majgaard Jensen till landskronabois.se.

Majgaard Jensen har tidigare tränat lag i både Danmark och Sverige och kommer senast från uppdraget som huvudtränare för FC Rosengård i Damallsvenskan.

Foto: landskronabois.se

Nyheter